Budú štátne pokladničné poukážky najvyhľadávanejšie cenné papiere? - Janík, M.
Štátne pokladničné poukážky - krátkodobé cenné papiere, kryjú deficit štátneho rozpočtu. Emituje ich Ministerstvo financií SR. Postavenie na finančnom trhu.