Burza rozvíjí prozatímní sekundární trh - Budík, Jan
Zmeny na kapitálovom trhu, vznik nových subjektov, zmena štruktúry a rozsahu kapitálových operácií v roku 1993. Uskutočňovanie obchodných transakcií dočasným systémom obchodovania. Investovanie v rôznych úsekoch ekonomického cyklu.