Finanční analýza kapitálových trhů pomocí programu Mathematica - Doktor, A.
Analýza chovania kapitálových trhov pomocou výpočtovej techniky. Základné informácie o systéme Mathematica. Aplikačná nadstavba FINANCE PACK.