Štátne dlhopisy - jeden z produktov kapitálového trhu - Mlynka, T.
Štátne dlhopisy ako nástroj finančného trhu sa používajú od r. 1992 v zmysle zákona č. 22/1992 Zb. o ŠBČS. Štátne dlhopisy emitované v r. 1992 a 1993. Sekundárny predaj emisií štátnych dlhopisov v r. 1993.