Úrokové riziko a jeho manažment - Longauerová, A.
Riziko zmeny úroku môže negatívne ovplyvniť zisk banky. Kvantifikácia úrokových rizík. Bilancia úrokovej elasticity. Integrácia úrokovej elasticity do konceptu trhových úrokov.