Konjunkturní situace hospodářství vyspělých zemí a její výhled
Konjunktúrna situácia krajín OECD v 1. štvrťroku 1995. Hrubý domáci produkt, priemyselná výroba, miera nezamestnanosti, spotreba, miera inflácie, medzinárodný obchod, medzinárodné finančné trhy v USA, SRN, V. Británii, Japonsku, Francúzsku, Taliansku. Pre r. 1995 sa očakáva pokračujúce oživenie svetovej ekonomiky i keď sa jeho tempo bude znižovať.