Mauricius: Víc než zázrak
Maurícius - tropická mnohonárodnostná krajina, kde sa hovorí troma jazykmi sa všeobecne uznáva ako vzor úspešného ekonomického, sociálneho a politického vývoja. Vládna priemyselná politiky. Rozvoj informačných technológií, elektronického priemyslu, tlačiarní a vydavateľstiev, výroby bižutérie a hodiniek.