Perspektíva videná ekonomickými ukazovateľmi Očakávanie ekonomického rastu - Janek, Miroslav
Smerovanie krajín strednej a východnej Európy, podľa najnovšieho prieskumu verejnej mienky, ktorý realizovala Európska komisia. Časopis Európsky dialóg uverejnil materiál zameraný na ekonomické ukazovatele, získaný v šiestich krajinách (Bulharsko, Rumunsko, Maďarsko, Poľsko, ČR, Slovensko). Vyhodnotenie prieskumu. Očakávanie hospodárskeho rastu v týchto krajinách a v ostatných krajinách sveta podľa štúdií Svetovej banky.