Situace v hlavních zemích
Hospodárska situácia v USA, V. Británii, SRN, Francúzsku, Taliansku, Japonsku v 1. štvrťroku 1995. Priemyselná výroba, miera nezamestnanosti, hrubý domáci produkt, domáci dopyt, súkromná spotreba, miera inflácie, obchodná bilancia v sledovaných krajinách za 1. štvrťrok 1995. Prognózy hospodárskeho vývoja na r. 1995.