Čínsky paradox: vzostup s poklesom Za veľkým múrom spoznávajú čo je to víkend - Janek, Miroslav
Hospodárske prognózy Číny. Dynamický rast hrubého domáceho produktu, vzrastajúca konkurencieschopnosť Číny voči USA a Japonsku. Problémy a perspektívy čínskej ekonomiky. Vplyv Číny na Áziu. Poskytovanie pracovných príležitostí obyvateľom Západu. Príprava veľkých medzinárodných personálno-poradenských spoločností na boom top manažérov do Číny.