Reštrukturalizácia a komplexný rozvoj Privatizácia v podmienkach malých a stredných podnikov - základ participačnej politiky - Kerekeš, Juraj
Usmerňovanie ďalšieho postupu privatizácie na Slovensku v zmysle cieľov a zásad Programového vyhlásenia vlády SR. Zameranie na vytváranie konkurenčného prostredia a odstraňovanie monopolného postavenia podnikov s cieľom reštrukturalizácie, ozdravenia a komplexného rozvoja privatizovaných podnikov. Štandardné metódy privatizácie. Vytváranie vhodného podnikateľského prostredia. Princípy privatizácie.