Sociálne náklady ekonomickej transformácie - Radičová, I.
Globálne aspekty transformácie - makroekonomická situácia. Lokálne aspekty transformácie - sociálna a ekonomická situácia v regiónoch. Politika zamestnanosti a sociálna politika. Postoje k sociálnej politike.