Standardní strategie ekonomické transformace v nestandardních podmínkách ČSFR - Pick, Miloš
Prijatá stratégia transformácie v ČR kopíruje štandardnú stratégiu Medzinárodného menového fondu napriek neštandardným podmienkam. Otvorenie ekonomiky. Reštrikcia súhrnného odbytu. Adaptabilita trhových subjektov (trhová adaptabilita ponuky). Potreba zásadnej zmeny stratégie.