Zpracovatelský průmysl
Vývoj priemyselnej výroby bol priaznivo ovplyvnený v r. 1994 ekonomickým oživením v krajinách OECD. Tempo rastu výroby v oblasti strojárstva, obrábacích strojov, automobilového priemyslu, elektroniky, stavebníctva, chemického priemyslu, textilného a odevného priemyslu, drevárskeho a celulózopierenského priemyslu, potravinárskeho priemyslu v jednotlivých krajinách OECD.