Makroekonomické vplyvy subvenčnej politiky na výkonnosť a dôchodkovosť poľnohospodárstva - Bielik, Peter
Subvencovanie v agrárnych politikách poukazuje na značnú diferenciáciu a špecifiká jednotlivých krajín. Subvenčno-dotačná politika na Slovensku do poľnohospodárstva má klesajúci trend. Orientácia slovenskej dotačnej politiky na politiku krajín EÚ. Transformačný proces poľnohospodárstva.