Program podpory rozvoja cestovného ruchu v Slovenskej republike. 2 - Dúžeková, Zuzana
Ministerstvo hospodárstva SR spoločne so Slovenskou záručnou bankou vyhlasuje od februára 1994 novelizovaný Program podpory rozvoja cestovného ruchu II. Odlišnosti od pôvodného programu. Zameranie programu. Podmienky účasti na programe.