Vývoj konjunktury a cen vybraných surovin na světových trzích
V 1. štvrťroku 1995 pokračoval rast svetových cien surovín prepočítaných na základe USA dolára a dosiahol 1,6 perc. Cenový pohyb energetických surovín, priemyselných surovín, železných, neželezných a drahých kovov, poľnohospodárskych surovín a potravín. Cenové indexy.