Leasingové financovanie: kľúč k čarovnej truhlici Vytváranie bohatstva bez vlastníctva výrobných prostriedkov - Seifertová, Iveta
Uplatňovanie leasingu v podnikateľskej praxi. Preverovanie bonity zákazníka pred uzatvorením leasingovej zmluvy. Vznik leasingových spoločností na Slovensku po r.1991. Definície leasingu. Dve základné leasingové skupiny - finančný alebo operatívny leasing - znenie poučiek. Poistné - prekážka prenájmu pre súkromné osoby. Konkrétne prejavy leasingu v praxi - finančný leasing na vozidlá. Objem leasingových obchodov v SR podľa odvetví a podľa komodít za r.1994 - grafy.