Majetkové práva autora či pôvodcu. 2 - Vyparina, S.
Podnikový regulatív o predmetoch priemyselných práv. Niektoré ustanovenia o podnikovom regulatíve, ktoré môžu poslúžiť podnikateľom. Druhy odmien za predmety priemyselných práv. Zvýšenie základnej odmeny. Rozhodovanie o výške odmeny. Ostatné možné ustanovenia v podnikovom regulatíve o odmenách za predmety priemyselného práva. Výhody pôvodcom predmetov priemyselných práv. Právo na dodatočné vyporiadanie.