Materská dovolenka Úplné znenie zákona č.88/1968 Zb. - Matlák, Ján
Úplné znenie zákona č.88/1968 Zb. o predĺženie materskej dovolenky, o dávkach v materstve a o prídavkoch na deti z nemocenského poistenia ako vyplýva zo zmien a doplnení neskorších zákonov, s výkladom.