Prídavky na deti po novom - Preisinger, M.
Zásadné zmeny, tvoriace obsah novelizácie zákona NR SR č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti. Zákon nadobúda účinnosť 1. júlom 1995.