Štatistické zisťovanie o prídavkoch na deti - Hlavnová, M.
Nadobudnutie účinnosti zákona NR SR č.193/1994 Z.z., ktorý predstavuje transformáciu prídavkov na deti do systému štátnych sociálnych dávok ako prvú typovú dávku pripravovaného nového systému štátnej sociálnej podpory. Charakteristika navrhnutých ukazovateľov, týkajúcich sa počtu príjemcov prídavkov na deti podľa jednotlivých príjmových pásiem. Zisťovanie o príjemcoch prídavkov na deti.