Obnovenie systému sociálnej pomoci ako organizačný a spoločenský problém - Vašečka, I.
Systém sociálnej pomoci spolu so systémom sociálneho poistenia a štátnej sociálnej podpory tvoria tri piliere systému, ktorý vznikne transformáciou sociálneho zabezpečenia. Ciele systému sociálnej pomoci. Prístupy k sociálnej politike. Riešenie obnovenia systému sociálnej pomoci - ako organizačný a spoločenský problém.