Sociálne aspekty bývania - Havelková, E.
Problém bývania a formy pomoci štátu pri riešení bytových problémov. Problém bývania z hľadiska sociálnych aspektov. Poskytovanie novej štátnej dávky tzv. príspevku na bývanie. Vzorec na kvantifikované vyjadrenie príspevku na bývanie. Rozhodovanie o najvhodnejšom systéme príspevkov na bývanie. Ciele pripravovanej koncepcie príspevkov na bývanie.