Dávky sociálneho zabezpečenia. 1 Dávky dôchodkového zabezpečenia
Realizácia systému sociálneho zabezpečenia obyvateľstva. Legislatívna príprava reformy sociálneho systému. Prehľad o základných právnych predpisoch, sociálnej situácii, podmienkach nároku a výške jednotlivých dávok sociálneho zabezpečenia v členení: - dávky dôchodkového zabezpečenia, dávky nemocenského poistenia, štátne sociálne dávky, dávky a služby sociálnej starostlivosti. Komentár k 1. prvej časti prehľadu o dávkach dôchodkového zabezpečenia.