Komentár k novele zákona NR SR č.274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni - Rusiňák, Peter
Komentár k novele zákona NR SR č.274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni. Komentár obsahuje rad ustanovení, ktorými sa dopĺňajú resp. upresňujú niektoré ustanovenia zákona.