Kúpeľná starostlivosť zo Sociálnej poisťovne - Majtanová, Viera
Poskytovanie kúpeľnej starostlivosti ako súčasti zdravotnej starostlivosti na Slovensku. Podmienky a spôsob poskytovania kúpeľnej starostlivosti podľa Smerníc Ministerstva zdravotníctva SR. Pôsobnosť Sociálnej poisťovne v priznaní kúpeľnej starostlivosti ako fakultatívnej dávky nemocenského poistenia a dôchodkového zabezpečenia.