Menej invalidizovaných - Burdiga, A.
Posudzovanie zdravotného stavu a pracovnej schopnosti občanov na účely dávok dôchodkového zabezpečenia, dávok a služieb sociálnej starostlivosti na Slovensku v roku 1994. Analýza výkonov posudkových komisií sociálneho zabezpečenia regionálnych národných poisťovní v r.1994. Vývoj invalidizácie v SR od r. 1987 od r.1994.