Novela zákona o sociálnom zabezpečení - Bolješiková, J.
NR SR schválila 7. apríla 1995 zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov. Zásadné a vecné zmeny, ktoré prináša zákon.