Nové zvýšenie a úprava dôchodkov
Ustanovenie zákona č.46/1991 Zb. (v znení zákona č.374/1994) o zvýšení dôchodkov v roku 1995 a o úprave dôchodkov priznaných v roku 1996 a o zmene niektorých predpisov v oblasti sociálneho zabezpečenia.