Poskytovanie peňažných dávok v nemocenskom poistení Úplné znenie vyhlášky č.143/1965 Zb.
Úplné znenie vyhlášky č.143/1965 Zb. o poskytovaní peňažných dávok v nemocenskom poistení v znení neskorších vyhlášok.