Pracovná neschopnosť v roku 1994 - Burdiga, A.
Vývoj vlastných ukazovateľov pracovnej neschopnosti v SR v roku 1994. Priemerné percento pracovnej neschopnosti v regiónoch SR. Faktory ovplyvňujúce pracovnú neschopnosť.