Vyššie náklady na nemocenské Vývoj pracovnej neschopnosti v SR - Michalička, D.
Posudzovanie spôsobilosti na prácu pracujúcej populácie (poistencov).Priemerný denný stav práceneschopných pre chorobu a úraz v SR v r. 1993, vyplácanie nemocenského. Vývoj metodiky posudkovej činnosti. Vývoj pracovnej neschopnosti, ukazovatele vývoja v rokoch 1989-1994. Faktory ovplyvňujúce vývoj pracovnej neschopnosti.