Môžeme mať najväčšiu univerzitu na kontinente O štúdiu popri zamestnaní a jeho výhodách hovoríme s rektorom Open University sirom Johnom Danielom - Daniel, J.
Rozhovor so Sirom J. Danielom s rektorom Open University. Možnosti štúdia na Open University (OU), ktorá je najväčšou európskou univerzitou. Vznik a formy štúdia na OU. Štúdium formou dištančného vzdelávania. Expozitúry OU. Vzdelávanie manažérov na fakulte Open Business School (OBS), absolventi štúdia MBA. Vzdelávanie na City University Bratislava (CUB).