Environmentálne kritické oblasti sveta - Drgoňa, V.
Zmeny životného prostredia od stavu kritického až po stav trvalo udržateľný. Počet kritických a ohrozených oblastí každoročne narastá. Zvýšenie ďalšieho ekonomického rozvoja už nemôže sprevádzať ďalšia degradácia prostredia. Environmentálne ohrozené a kritické oblasti sveta.