K efektivnosti ekologických nákladů - Zeman, J.
Náklady na ochranu životného prostredia. Zásady kvantifikácie ekologických škôd. Kvantifikácia ekonomických škôd zo znečistenia prírodných zložiek životného prostredia. Efektívnosť ekonomického rastu v uhle ekologických nákladov.