K právní úpravě ochrany ovzduší - Zeman, J.
Právne predpisy na ochranu ovzdušia v ČR. Limity znečistenia ovzdušia: emisné, imisné a depozitné. Emisné limity stanovené na úrovni krajín ES. Povinnosť znečisťovateľov merať na svoje náklady emisie. Poplatky pre znečisťovateľov.