Monitoring životného prostredia v Slovenskej republike - Duša, I.
Trvalo udržateľný rozvoj - najrozumnejšia alternatíva ľudstva. Príprava monitorovania životného prostredia na Slovensku. Monitorovací systém životného prostredia sa skladá z úrovne plošnej, regionálnej a účelovej. Súčasný stav monitorovania životného prostredia SR. Finančné zabezpečenie monitoringu. Regionálne a účelové monitorovacie systémy.