Záväzné pre fyzické aj právnické osoby Práva a povinnosti na úseku ochrany zdravia - Roháč, J.
Práva a povinnosti fyzických a právnických osôb na úseku ochrany zdravia, ktoré určuje zákon Národnej rady SR z 24. augusta 1994 č.272/1994 Z.z. Povinnosti pri ochrane zdravia. Štátne zdravotné ústavy. Štátny zdravotný dozor. Posudková činnosť. Pokuty za ohrozenie zdravia. Pokuty v splátkach. Iné sankcie.