Felicia: Je to milé vozidlo s priateľskou tvárou O Felicii a vôbec o prebudení trhu so škodovkami hovorí riaditeľ AUTO ŠKODA Slovensko Štefan Chudoba - Chudoba, Š.
Uvedenie automobilov Škoda z Mladej Boleslavi na slovenský trh. Plány a ciele spoločnosti AUTO ŠKODA v oblasti dovozu a predaja automobilov Škoda na Slovensku. Nový automobil Škoda Felicia. Účasť slovenských podnikov pri výrobe automobilov v Mladej Boleslavi.