Plánovanie výrobnej štruktúry v poľnohospodárskom podniku - Režňáková, Mária
Faktory vplývajúce na plánovanie výrobnej štruktúry poľnohospodárskeho podniku. Variantné plánovanie s využitím lineárneho optimalizačného modelu.