Ako pečiatka naučila hygiene Okrem sterilného oblečenia a rukavíc každý z nich musí používať tri farebne odlíšené nože - Matejovič, R.
Udelenie pečiatky Európskej únie Agrokombinátu Sabinov, ktorá oprávňuje vyvážať jahňacie, ovčie a kozie mäso na tento trh. Využívanie bezdotykovej technológie pri spracovaní mäsa. Prísne hygienické predpisy. Linky na spracovanie mäsa. Stanovenie kvót EÚ pre Slovensko.