Nová listina nejlepších hotelů - Homola, B.
Americký časopis "Institucional Investor" uverejnil už po štrnásty krát listinu najlepších hotelov sveta, zostavenú na základe názorov a posudkov bankérov, ktorí oceňujú hlavne hotely nie príliš vzdialené od finančných a obchodných centier. Poradie najlepších hotelov sveta a ich prednosti.