Medzery na trhu - vzácna príležitosť Zaváhanie na štarte sa nemusí vyplatiť - Luptáková, O.
Konkurencia v trhovej ekonomike. Presadenie sa v tejto situácii. Význam kvalitného podnikateľského zámeru. Prieskum trhu, analýza informácií. Tvorivá analýza vored vytýčeného cieľa. Postup pre hľadanie skrytých trhových medzier.