Poslanie a charakteristika SAEF - Babincová, Soňa
Vznik Slovensko-Amerického podnikateľského fondu 1.1.1993 v Bratislave. Vytvorený na podporu rozvoja malých a stredných súkromných podnikov na Slovensku.