Rozvoj malých podniků v Itálii - Stříbrná, M.
Malé podnikanie ako rozvojový faktor zmien v talianskej ekonomike. Decentralizáciu výroby na talianskom sverozápade v sedemdesiatych rokoch. Dynamický hospodársky rast a rozvoj malých a stredných podnikov. Oblasti, ktoré sa rozvíjali prostredníctvom podpory rozvoja malého podnikania. Orgány samosprávy ako stimulátor vzájomných vzťahov medzi sociálnymi skupinami.