Peter F.Drucker Predhovor k pôvodnému vydaniu knihy "Vek diskontinuity"
Osobnosť P.F.Druckera ako významného predstaviteľa svetového manažmentu. Medzinárodný ohlas zaznamenala jeho kniha Vek diskontinuity. Predhovory P.F. Druckera k jednotlivým vydaniam tejto knihy. Toto číslo časopisu prináša predhovor z roku 1968.