Ohlédnutí za 57. zasedáním Výboru pro vnitrozemskou dopravu Evropské hospodářské komise OSN - Matějovič, J.
Stručná charakteristika EHK OSN. Program zasadnutia Výboru pre vnútrozemskú dopravu. Príprava celoeurópskej konferencie o doprave a životnom prostredí v r. 1996. Cestná doprava, kombinovaná doprava. Pomoc krajinám v prechode na trhovú ekonomiku v oblasti dopravy. Dopravná štatistika. Colná dohoda o medzinárodnej preprave tovaru na základe karnetov TIR 1975.