Vrcholové manažérstvo dopravnej firmy a informácie - Hittmár, Štefan
Zabezpečovanie informácií novými informačnými a komunikačnými technológiami. Informačné systémy pre potreby vrcholového manažérstva. Interné a externé informácie dopravnej firmy.