Komplexný príklad účtovania v obchodnej banke
Komplexný príklad účtovania v obchodnej banke, ktorý vypracoval odbor účtovníctva NBS. Obsahuje typické účtovné prípady, vyskytujúce sa v bežnej bankovníckej praxi. Riešenie príkladu je modelové. Pohľad na jedno ročné účtovné obdobie.